google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Boekquote uit 'Wij' geschreven door David Nicholls


Het laatste weekend van de vakantie heb ik me ondergedompeld met het boek "Wij" van David Nicholls. Wat een geweldig boek, ik kon het niet meer weg leggen. Mijn laatste vakantiedagen heb ik meegeleefd met Douglas, de verteller van het verhaal. Het verhaal van zijn (beginnende) liefde voor zijn vrouw Conny en zijn zoon Albie. Een verhaal met een lach (soms moest ik echt hardop lachen, zo grappig) en met echte tranen. Keuzes die je maakt in het leven, verdriet dat je overkomt, de karakters van 2 geliefden, de plaats waar je woont, alles vormt je en maakt je wie en waarom je zo bent geworden. Leidraad van het verhaal van Douglas is de grand tour door Europa, de laatste vakantie samen als gezin. De tour start in Parijs en gaat door naar Amsterdam en daar loopt het helemaal anders dan gepland. In een ruk uitgelezen, een echte aanrader dus.

#Wij #bookquote #tip #boekentip #leesplezier #DavidNicholls #schrijver #boek #bibliotheek #ebook #grandtour #gezin #wij #boekentipvanjufSas

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page