• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Table d'hôtes bij La Mortaise


Wat onze vakantie extra bijzonder maakte, was de table d'hôtes bij La Mortaise. In de week dat we daar verbleven konden we 4 keer (2x binnen en 2x buiten) genieten van een uitgebreid 4-gangendiner. Gastheer Jeroen, een hobbykok maar deze benaming doet zijn kookkunsten echt geen eer aan, heeft ons de heerlijkste gerechten en kazen voorgeschoteld. Een mooi fles Bourgondische rode wijn maakte de maaltijd compleet. Elke keer dinerden we in een andere samenstelling. Wat een leuke gesprekken ontstonden er met de andere gasten en wat hebben we af en toe hard moeten lachen. Table d'hotes bij La Mortaise, de kers op de taart!

#Mortaise #iMovie #eten #Frankrijk #koken #tabledhotes #Jeroen #genieten #vakantie #culinair #kaas #tipvanjufSas