• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Boekquote uit 'De Japanse minaar' geschreven door Isabel Allende


Het eerste boek dat ik van Isabel Allende heb gelezen. Wat heb ik ervan genoten in de tuin bij La Mortaise. Je zit al gauw in het verhaal van Irina, Seth, Alma, Nathaniel en Ishimei. Nooit geweten dat de Japanse Amerikanen zo wreed zijn behandeld in de oorlog. Het levensverhaal van Alma is de spil van het boek maar gaandweg kom je ook meer te weten van de levens van de andere personages. Deze boekentip kreeg ik op twitter van @bieb010 (de bibliotheek van Rotterdam) Bedankt het was vooral ontzettend mooi en ontroerend.

#tip #boekentip #leesplezier #boek #bookquote #Allende #schrijver #bibliotheek #DeJapanseminaar #IsabelAllende #boekquote #quote #boekentipvanjufSas #digitaallezen

15 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

    ©2021 juf Sas

    google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0