google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Middelburg, poëzie aan de muur


Een beetje haat liefde verhouding heb ik met Middelburg. Het lijkt wel of ik daar altijd de weg kwijt raak. Mijn TomTom stopt er dan gewoon mee en ik weet dan echt niet waar ik heen moet. Op goed geluk toen wel de locatie gevonden. Een keer mijn auto neergezet, niet in de gebruikelijk parkeergarage die was vol, was al bijna te laat en zette hem op een onbekende plaats en kon hem na mijn afspraak niet meer terug vinden. Toen heb ik heel wat rondjes gelopen in deze stad. Ik heb toen niet kunnen genieten van de poezië die er op de muren is geschilderd. Deze foto heb ik op een rustigere dag gemaakt. Mooi gedicht van Johanna Kruit die helemaal past bij deze stad, dichtbij de zoute ziltige zeldzame zilveren zoete zingende zee.

#Middelburg #zee #Zeeland #gedicht #poezie #JohannaKruit #taal

30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page