• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Waanders in de Broeren, wat een mooie boekwinkel in Zwolle


Bij ons bezoek aan Zwolle, liet Gertrude, zelf een groot lezer, ons de trekpleister van Zwolle zien. Waanders in de Broeren gevestigd in de kerk, geeft een geweldige sfeer. Deze boekwinkel weet hoe ze het moeten presenteren. De winkel is verdeeld in werelden. Kunst aan het plafond, wijn en ander biologische lekkernijen bij kookboeken, op het podium een BMW (sponsoring) en een mooie ruimte voor de brasserie om lekker koffie te drinken en te eten. En toch ademt de ruimte nog steeds iets gewijds uit. De sfeer van de kerk blijft behouden. Goed gedaan door de architecten. Zo werd het bezoek aan Zwolle ook een beetje een werkbezoek en dat was een mooi begin van de vakantie.

#Waanders #boekwinkel #boeken #winkel #shoppen #mooi #presenteren #retail #architecten #Zwolle #lezen #tipvanjufSas

7 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

    ©2021 juf Sas

    google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0