google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Boekquote uit 'Vele hemels boven de zevende' geschreven door Griet Op de Beeck


Uitstellen, nog even niet aan beginnen omdat je weet dat als je begint, je niet kunt stoppen met lezen. Na "Kom hier dat ik u kus" moest ik natuurlijk ook het debuutroman van Griet Op de Beeck lezen. Vele hemels boven de zevende (sowieso al een prachtige titel) gaat over 5 personages. Opa Jos (71), dochter Elsie (42), dochter Eva (36), kleindochter Lou (12, dochter van Elsie) en Casper (46, 'n vriend van Eva en minaar van Elsie). Ik moest er even inkomen, over wie gaat het nu en hoe horen ze bij elkaar maar eenmaal kennis gemaakt met de personages kon ik inderdaad niet meer stoppen. Het was heerlijk om in de vakantie te lezen met zicht op de Oosterschelde en natuurlijk kostte het me ook dit keer weer nachtrust, maar dat had ik er zeker voor over. Alleen het voorblad met een gedicht van Spinvis maakt het boek meer dan waard om te lezen.

reis ver

drink wijn

denk na

lach hard

duik diep

kom terug

SPINVIS

#GrietopdeBeeck #youtube #Spinvis #Velehemelsbovendezevende #bookquote #leesplezier #tip #boekentip #mooi #genieten #betaalbaar #lezen #roman #boekenweek #GrietOpdeBeeck #boekquote #Velehemels #mooiboek #boekentipvanjufSas #favorieteschrijfster

470 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page