©2020 juf Sas

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

  Boekquote uit 'Vele hemels boven de zevende' geschreven door Griet Op de Beeck


  Uitstellen, nog even niet aan beginnen omdat je weet dat als je begint, je niet kunt stoppen met lezen. Na "Kom hier dat ik u kus" moest ik natuurlijk ook het debuutroman van Griet Op de Beeck lezen. Vele hemels boven de zevende (sowieso al een prachtige titel) gaat over 5 personages. Opa Jos (71), dochter Elsie (42), dochter Eva (36), kleindochter Lou (12, dochter van Elsie) en Casper (46, 'n vriend van Eva en minaar van Elsie). Ik moest er even inkomen, over wie gaat het nu en hoe horen ze bij elkaar maar eenmaal kennis gemaakt met de personages kon ik inderdaad niet meer stoppen. Het was heerlijk om in de vakantie te lezen met zicht op de Oosterschelde en natuurlijk kostte het me ook dit keer weer nachtrust, maar dat had ik er zeker voor over. Alleen het voorblad met een gedicht van Spinvis maakt het boek meer dan waard om te lezen.

  reis ver

  drink wijn

  denk na

  lach hard

  duik diep

  kom terug

  SPINVIS

  #GrietopdeBeeck #youtube #Spinvis #Velehemelsbovendezevende #bookquote #leesplezier #tip #boekentip #mooi #genieten #betaalbaar #lezen #roman #boekenweek #GrietOpdeBeeck #boekquote #Velehemels #mooiboek #boekentipvanjufSas #favorieteschrijfster

  379 views
  google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0