• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Bookquote uit Spijkerzwijgen geschreven door Simon van der Geest


Mijn eerste boek van de vakantie is uit. Ik ben begonnen met "Spijkerzwijgen" van Simon van der Geest. Dit jeugdboek kreeg lovende recensies dus ik moest wel weten waar het over ging om er zelf een oordeel over te vellen. Simon van der Geest heeft zeker een mooi verhaal geschreven over Vonkie (12 jaar). Een dapper meisje die de confrontatie aan durft te gaan met haar stugge en vaak zwijgzame opa (hij heeft niet voor niks de bijnaam Spijker). Ik heb Simon van der Geest een aantal jaren geleden ontmoet en hij heeft het boek Geel Gras voor mij gesigneerd. Een stille jongensachtige man met veel humor. Zijn verhaal "Het bos in" gebruik ik nog steeds bij cursussen die ik geef. Ik ben benieuwd naar het boek van de kinderboekenweek die hij dit jaar mag schrijven. En dappere Vonkie, die zal ik niet gauw vergeten.

#bookquote #SimonvanderGeest #leesplezier #jeugdboek #spijkerzwijgen #vonkie #boek #lezen #Spijkerzwijgen #vakantie #genieten #familie #boekentip

49 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

    ©2021 juf Sas

    google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0