• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

De Oase van Matisse in Stedelijk Amsterdam


Op 12 april hebben we de Oase van Matisse bezocht en ik zag dat de laatste week van deze tentoonstelling in gaat. Ben je er nog niet geweest...ga, echt ga. Een compleet opverzicht van de werken van Matisse (1869-1965) maar ook over zijn tijdgenoten. De ontwikkeling van Henri Matisse als kunstenaar is goed opgebouwd. De kleuren, de technieken, de kunst, het gebouw, de koffie, het is allemaal de moeite waard. Echt je zal er geen spijt van krijgen!

#Matisse #stedelijkmuseum #stedelijk #museum #Amsterdam #genieten #leren #ontdekken #tentoonstelling #kunstenaar #kunstwerk #kunst #art

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
 
google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0