• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Nieuwe laarzen van Laura Vita


Ik kende het merk niet maar toen ik deze laarzen tegen kwam bij Fiore Bergen op Zoom was ik op slag verliefd. Hoewel ik met mijn kleding niet uitgesproken voorkeur voor kleur heb, ik kies meestal voor grijs, blauw, zwart en wit, vind ik aparte laarzen geweldig. Ik twijfelde over de hoogte van de hak maar toen ik ze aantrok zaten ze heerlijk en kan ik er zelfs nog redelijk elegant op lopen. Het was ook een echt cadeautje, zo verpakt in de mooie doos met klaprozen erop. Nog even niet aan denken maar het wordt vast een zonnig najaar, in ieder geval als ik naar mijn laarzen kijk.

#laarzen #uitverkoop #Fiore #BergenopZoom #schoenen #verliefd #kleur #apart #winkelen #winkel #shoppen

35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
 
google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0