google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Boekentips voor deze zomer


De afgelopen maanden kom ik weer aan lezen toe. Het is heerlijk om in een boek te duiken, weg te dromen, mee te leven, je eigen ideeen los te laten, niet kunnen wachten tot je weet wie het gedaan heeft en hopen op een goede afloop. Ik lees van alles, kinderboeken, psychologisch romans, thrillers en onder het hardlopen luister ik naar een boek van de LuisterBieb. De meeste boeken lees ik op mijn e-reader. Maar ik pak ook nog wel eens een echt boek & ik lees ook wel eens op mijn iPad. Alle discussies over het verschil in leesgedrag in een echt boek of op een reader of tablet vind ik dan ook echt een beetje onzin. Het gaat er om dat je leest. De e-reader vind ik een ideaal apparaat die mij nu niet meer afschrikt of een boek dik is en/of kleine letters of een ververlend lettertype heeft. De lettersgrootte pas ik altijd aan, kleine letters gaan namelijk snel bij mij dansen. Het is ook altijd leuk om terug te zien op je reader wat je allemaal gelezen hebt. Grappig om te horen dat Jeroen ook zijn collega's enthousiast maakt voor boeken/lezen en bv de VakantieBieb aanraadt. Ik ben trots op hem.

Zoek je nog inspiratie hierbij mijn tips voor deze zomer:

1q84 Haruki Murakami ++

Hemelvaart Judith Koelemeijer +++

Liefde tussen 5 en 7 Wanda Reisel +++

De zomer hou je ook niet tegen Dimitri Verhulst +++

Lieve Mama Esther Verhoef +++

Hemelen Marion Pauw +++

Perenbomen bloeien wit Gerbrand Bakker ++++

De dinsdag voorbij Nicci French ++++

Het meisje in de trein Paula Hawkins ++++

Hallo Muur Eric Jan Harmens ++++

Broergeheim Emiel de Wild ++++

Paaz en Up van Myrthe van der Meer ++++

De eenzaamheid van de priemgetallen Paolo Giordano ++++

De waarheid over de zaak Harry Quebert Joel Dicker +++++

Kom hier dat ik u kus Griet op de Beeck +++++

#lezen #vakantie #VakantieBieb #LuisterBieb #leesplezier #tip #boekentip #zomer #bibliotheek

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page