google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Boekquote uit 'Kom hier dat ik u kus' geschreven door Griet Op de Beeck


Wat een mooi boek, heel wat slaaprust opgeofferd om het uit te lezen. De afgelopen week heb ik helemaal meegeleefd met Mona en haar angsten, verdriet, schuldgevoel, haar gedachten, geheimen, onzekerheid en haar keuzes. Je volgt Mona en haar vader, stiefmoeder en broer in 3 periodes (als 9 jarig meisje, als twintiger en het laatste deel is Mona 35) van haar leven. Eerst moest ik even een beetje wennen aan sommige Vlaamse woorden maar algauw werd ik helemaal in het boek gezogen. Zoveel herkenning, ontroering, medeleven en compassie. Een slimme vrouw die niet durft te leven maar dit gaandeweg leert. Mooi hoe schrijfster Griet op de Beeck dit proces beschrijft. Het was moeilijk om een quote uit het boek te halen want zoveel zinnen in het boek zijn geweldig. Een boek dat me geroerd heeft en me zeker bij zal blijven. In de vakantie ga ik haar andere boek Vele hemels boven de zevende lezen, ik verheug me er nu al op.

Het boek is boek van de maand bij DWDD geweest en Sophie Olga de Jong heeft een korte animatie van "Kom hier dat ik u kus" gemaakt.

#boekentip #quote #bookquote #tip #leesplezier #aanrader #schrijfster #GrietopdeBeeck #boek #roman #filmpje #animatie #jufsas #SophieOlgadeJong #DWDD #genieten #herkenning #schuldgevoel #GrietOpdeBeeck #favorieteschrijfster #boekquote

297 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page