• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Online bestellen, helaas bij Rituals geen succes


mq1.jpg

Ik ben fan van het eerste uur. Toen Rituals begon in 2000 kregen wij spullen in het kerstpakket van mijn schoonvader. Heerlijk vond ik het toen al en ik ben het blijven kopen en gebruiken. Ik kom graag in de winkels en toen ik de mail kreeg dat de pré-sale begon in de webshop heb ik een bestelling geplaatst. De mail dat het pakje verstuurd was ontving ik op 22 juni. Het pakje zelf kreeg ik op 24 juni en tot mijn verbazing zaten er heel veel producten niet in. De hele doos onderzocht maar geen pakbon dus gebeld. Gelukkig hoefde ik geen menu te doorlopen en had ik meteen iemand aan de lijn (dat is zeker een pluspunt) en zij vertelde dat ik nog een mail zou krijgen waarin zou staan dat er een aantal producten niet meer voorradig waren en dat het geld terug gestort zou worden. Aan een pakbon deden ze niet. Op 29 juni nog steeds geen mail gekregen dus maar weer gebeld. Daar kreeg ik een mevrouw aan de lijn die zei maar u heeft toch gebeld dan hoeft de mail niet meer. Ja mevrouw dat moet wel, ik zou de mail krijgen waarin stond welke prodcuten niet geleverd waren en welk bedrag terug gestort zou worden. Oké die mail ging ze dan toch maar sturen. Ik kreeg het inderdaad dezelfde dag nog. Op 24 juni werd beloofd dat het geld binnen 2 weken (al rijkelijk lang) op mijn rekening zou staan. Inmdiddels is het 14 juli en nog steeds geen geld terug gestort. Vandaag maar voor de derde keer de telefoon gepakt. Sorry, onze excuses, ik zie dat het bedrag nog niet is terug gestort. Ze ging het nu met spoed doorzetten naar de afdeling die daar over gaat. Ik ben benieuwd hoe lang dit gaat duren en hoewel ik de producten heel graag gebruik, weet ik zeker dat ik voortaan gewoon een winkel binnnen loop. Geen webshop Rituals meer voor mij. Dat kost me echt teveel tijd en ook een stukje ergernis.

#Rituals #cosmetica #winkel #online #bestellen #klacht #fan #telefoon

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven