• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Duolingo, leer een nieuwe taal


Een taal leren maar geen dure cursus willen aanschaffen? Je kan met Duolingo gratis Engels leren maar ook vanuit het Engels het Spaans, Frans, Duits, Portugees, Nederlands, Iers, Zweeds, Turks, Esparanto, IItaliaans, oekraïens, Deens en Noors. Voorwaarde voor deze talen is dat je het Engels dus wel moet beheersen. Er is ook een app voor op je telfoon of iPad. De inhoud van de lessen bevat vertalingen van en naar de te leren taal, waarbij uit aangeboden woorden wordt gekozen, of waarbij de vertaling moet worden ingesproken of ingetypt. Ook zijn er dictees en meerkeuzevragen. Allerlei verschillende oefeningen en dat in je eigen tempo. Een leuke tip voor deze zomervakantie, uitrusten en leren in één.

#duolingo #app #leren #taal #mediawijsheid #tip #oefeningen #Engels #tipvanjufSas

14 weergaven0 opmerkingen