google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Terschelling, restaurant De Zee


Het is alweer een tijdje geleden maar wat hebben we genoten van ons weekje op Terschelling. Na een dag Schiermonnikoog 3 jaar geleden, een week Texel een jaar geleden was het nu de beurt aan Terschelling. Wat een mooi en geweldig eiland. We hebben heel wat kilometers, tegen de wind in, gefietst en gewandeld. Vooral genoten van de natuur, de stranden, de mooie luchten en wolken, de rust en de mensen.

Het eten in het kleine restaurant De Zee in West-Terschelling was echt een van de hoogtepunten. De sfeer, de ambiance, de bediening en vooral het eten, in een woord een belevenis. De foto's van ons weekje uitwaaien, bijkomen en genieten zijn te zien op Flickr. Terschelling, we komen er zeker nog eens terug. Al was het alleen maar voor een etentje bij De Zee.

#Terschelling #Waddeneiland #Texel #genieten #rust #ruimte #strand #eten #restaurant #DeZee #WestTerschelling #fotos #flickr #liefde #familie #vakantie #uitwaaien #tipvanjufSas #tip

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page