• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Weer in het ritme


IMG_0135.JPG

Door de warmte van vorige week kwam het hardlopen er niet van. Deze warme klamme week was vooral goed om te trainen in mindfulness, lui op de bank liggen en kijken naar een tennispartij op Wimbledon. Meer moet je ook niet willen en je druk maken over de warmte al helemaal niet. Eigenlijk heel lekker dat de warmte even bepaalt dat je niks anders gaat doen dan lui zijn. Maar goed nu de hittegolf weer voorbij is, moet dat luie zweet er weer uit. De Magnums en de appeltaart in de bonus bij Appie heeft er ook geen goed aan gedaan dus vanaf zondag weer flink aan de bak. Voor het eerst een groene smoothie gemaakt van verse spinazie, banaan, komkommer en sinaasappelsap en ik moet zeggen het viel niet tegen. Ook de avocado verslind ik, het liefst met tomaat en mozarella. En weer hardgelopen, dit maal geen snelheidsrecords maar wel een afstandsrecords met Evy. Luisterbieb aan met Joe Speedboot dus twee vliegen in één klap. Kortom weer terug in het goede ritme.

#hardlopen #bewegen #voeding #smoothie #avocado #ritme #warmte #zomer #evy #app #AH #bonus

6 weergaven0 opmerkingen