google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Tafelen en afscheid van Joyce


IMG_0153.JPG

Nooit leuk om afscheid te nemen en zeker niet van een collega die zo enthousiast en bevlogen is. Vanavond getafeld met elkaar bij Tafelen in Middelburg. Goed idee van Heidi want hoewel ik nooit zo gecharmeerd ben van all-you-can-eat concepten, was dit echt lekker en zeer uitgebreid. De afscheidsspeech kon natuurlijk niet zonder boeken gebeuren en het gedichtje "In je hoofd" van Theo Olthuis dat ik vanmiddag vond, past ook zeker bij de tijd dat Joyce bij ons werkte en bij ons afscheid. Joyce gaat een nieuwe uitdaging aan en dat is haar zeker toevertrouwd. Succes verzekerd!

#gedicht #afscheid #collegas #werk #tafelen #Middelburg #Joyce #speech #Bibliotheek #leesconsulenten #team

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page