google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Mini vakantie


IMG_1227.PNG

Gisteren was een heerlijke dag, het voelde als vakantie. Eigenlijk was het een oma-dag (ook leuk) maar dochterlief hoefde niet meer te werken en Jeroen en ik hadden een dag samen vrij. Ontzettend uitslapen, rustig wakker, nog even soezen, douchen, jurkje aan, koffie met een wakker word muziekje en alle tijd. Het was heerlijk weer dus rond 14.30 uur op de fiets. Na 15 minuten fietsen bereiken we het ultieme vakantiegevoel. Badlaken neer en genieten van de rust, het uitzicht, het water, een radler en een goed boek (Het meisje in de trein, Paula Hawkins). Meer heb je niet nodig, dit voelt als vakantie, zomaar op een donderdag. Rond 17.15 uur weer op de fiets naar huis. Douchen en in de tuin een koud wit wijntje en genieten van de laatste zonnestralen. Om 19.00 uur lopend naar de Sixties waar we heerlijk hebben gegeten. Heel de dag beseffend hoe heerlijk het is om in Zeeland te wonen, dat je dit samen kunt doen en er enorm van kunt genieten. Zomer in Zeeland er kan echt niets aan tippen.

#geluk #familie #zeeland #tholen #vakantie #genieten #lezen #Sixties #liefde

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page