• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Een garage of appartement


Wie weinig geld heeft kan eens gaan nadenken of een garage niet de oplossing is. In Frankrijk (Bordeaux) hebben een aantal architecten een garage omgebouwd tot luxe appartement. Zou je willen gaan samenwonen en weinig geld hebben, is dit misschien wel de oplossing. De kosten voor dit appartement kwamen op ongeveer 35.000 euro. Eene peuleschil vergeleken met de huizenprijzen. Wat is het mooi en functioneel geworden. Vraag me alleen af of je hier in Nederland een bouwvergunning voor zo'n project zou krijgen?

#verbouwen #wonen #budget #betaalbaar #functioneel #garage #appartement #Frankrijk #huis

9 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

    ©2021 juf Sas

    google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0