• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

De Broodbakkers Bergen op Zoom


IMG_0273.JPG

In Amsterdam zie je al veel van zulke winkels. Puur, zuiver en vooral biologisch is daar de trend. In Bergen op Zoom zijn er nog niet veel winkels of restauarants die op deze trend inspelen. Blij verrast was ik dan ook om de winkel van de Broodbakkers tegen het lijf te lopen. Ze zitten naast tussen V & D en de ANWB in. Een grote ruimte waarin "live" gebakken wordt. Je kan het proces van het brood of gebak helemaal volgen. Het ruikt heerlijk en natuurlijk werden we verleid om twee chocolademuffins mee te nemen. Ze waren niet goedkoop maar echt het geld waard. Echt vakwerk. Ze zijn nu 2 weken open, ik hoop dat het een succes wordt.

#winkel #biologisch #bakker #BergenopZoom #verrast #muffin #heerlijk #genieten

51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven