google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

De app kleine boerderij / tiny farm


Bij de cursus voorleescoordinator gaan de cursisten ook aan de slag met de iPad voor o.a. digitale collectie, ouderbetrokkenheid en woordenschat vergroting. Ik geef deze cursus momenteel aan 2 groepen. De pedagogisch medewerkers werken met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Zelf vind ik het altijd leuk om nieuwe apps voor deze leeftijd uit te proberen natuurlijk is kleinzoon daar een goed testpersoon voor. Als oma heb ik niet voor niets de bijnaam "oma iPad".

De betaalde app (€2,99) tiny farm, kleine boerderij is een app met 4 interactieve praatplaten. Bij iedere praatplaat over de boerderij zijn heel veel grapjes verstopt. Micha kan geen genoeg krijgen van de oma op de brommer die met volle vaart de schuur in rijdt en van de tractor die niet kan starten en dus gemaakt moet worden. Er gebeurt van alles op deze boerderij. Goed om met een paar kinderen interactief mee bezig te zijn en te praten over wat ze zien en wat er allemaal gebeurt. In ieder geval de favoriete app van Micha op dit moment. Dus ontdek het leven op de boerderij in dit spel met verborgen objecten, met meer dan 90 interactieve verhalen, grappige geluiden. Veel speelplezier!

#app #ipad #voorleescoordinator #cursus #mediawijsheid #media #woordenschat #kinderopvang #boerderij #taalontwikkeling #gamen #spelletje #kind #ontwikkeling

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page