• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Blikopener Spot Shut up I'm reading!


De Blikopener Spot is de museumzaal van de Blikopeners, de jongerenmedewerkers van het Stedelijk. Grappig dat toen wij er waren, precies het lezen centraal stond. In de Blikopener Spot werden we uitgenodigd om boeken uit de kast te trekken, om hun voorkant te bewonderen, aan de bladzijdes te ruiken of te luisteren naar het mooie geritsel van het papier. En vooral natuurlijk om te lezen. Thuis lezen we vooral digitaal (e-book of iPad) en in deze blikopener Spot besloten we om bovenop onze kast in de woonkamer een collectie bijzondere kunst/fotoboeken aan te gaan leggen. Boeken die uitnodigen om steeds weer in te kijken,te ruiken, te voelen en vooral geinspireerd te raken.

#boeken #lezen #stedelijk #museum #inspiratie #kunst #kunstenaar #fotografie #leesplezier #bibliotheek #boekenkast #blikopenerspot #reading #stedelijkmuseum #Amsterdam

17 weergaven0 opmerkingen