• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Pimps & Pearls, een nieuwe bedel


IMG_4483.JPG

Sinds ik Pimps & Pearls heb ontdekt, heb ik altijd iets op mijn verlanglijstje staan. Een nieuwe bedel, armband of weer een nieuwe kleur ketting. Pimps & Pearls zijn exclusieve handgemaakte sieraden en ook nog eens authentiek Dutch Design. Elk sieraad is volledig handgemaakt door Monique in haar atelier. Door haar jarenlange ervaring in de modebranche, ontwerpt ze vanuit haar gevoel voor stijl en trends. Met Pimps & Pearls creëert zij een totaal vernieuwend sieradenlabel, daardoor is geen enkel sieraad hetzelfde. Met hoogwaardig kwaliteitleer als basis zorgen de eindeloze combinaties met andere natuurlijke materialen zoals edelsteen, hout, bone,schelp, hars, koper en edelstaal voor een accessoire met een pure uitstraling.

Vandaag werd ik verrast met een mooi cadeautje. Een nieuwe bedel waar ik erg blij van word. Mooi en toch stoer en de bedel past prima bij mijn verzameling kettingen die ik al heb. Het maakte mijn dag een stukje mooier.

#pimpspearls #sieraden #ketting #bedel #mooi #genieten #cadeautje #liefde #familie

61 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

    ©2021 juf Sas

    google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0