©2020 juf Sas

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

  De app Paper by FiftyThree


  Pas ontdekt en nog heel veel te ontdekken met deze app. Alles wat ik leuk vind, komt bij elkaar. Tekenen, schilderen in combinatie met teksten en ook nog alles delen met de hele wereld. De sinds kort gratis app Paper (dit om de verkoop van tekenstylus Pencil te stimuleren) is echt mooi uitgevoerd en werkt op z'n apples. Draaien met je vingers, naar elkaar toe bewegen om naar een ander boekje te gaan. Kortom een hele mooie app waar ik me zeker verder in ga verdiepen.

  Klik hier voor de schilderijen en tekeningen van juf Sas

  #app #mediawijsheid #tekenen #digitaal #ontspanning #samen #delen #creatief #tipvanjufSas #tekenenopdeiPad #iPad #digitaaltekenen #apppaper #tekenenmetjevingers #tekeningvanjufSas

  google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0