• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

De foto7daagse #f7d


IMG_4463.JPG

Vandaag was de laatste dag van deze foto7daagse. Zeven dagen lang, elke dag een ander thema van een foto die jij plaatst. Ik zag het bij een collega voorbijkomen toen ze haar eerste foto plaatste op facebook. Ik was te laat om me in te schrijven maar heb door de hashtag #f7d te volgen, de thema van de dag kunnen ontdekken en heb elke dag een foto geplaatst deze week.

Thema dag 1: kleurig

Thema dag 2: klein

Thema dag 3: op straat

Thema dag 4: hier ben ik

Thema dag 5: vijf

Thema dag 6: sport

Thema dag 7: hier word ik blij van

De foto's heb ik op instagram geplaatst en gekoppeld aan FB en twitter. Het was leuk om mee te doen en je elke dag even na te denken hoe je het thema in je foto terug te laten komen. Volgend jaar ga ik me officieel inschrijven.

#foto #fotograaf #instagram #jufsas #foto7daagse #thema #ontspanning