google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

De late Rembrandt


Woensdag 4 maart hebben we het Rijksmuseum bezocht tijdens onze stedentrip naar Amsterdam. We kochten ook een kaartje voor de tentoonstelling De Late Rembrandt die nog tot 18 mei in het Rijksmuseum te zien is. Wat was het druk en wat dromden al die mensen om de schilderijen heen. In hun hand hun telefoon om van ieder schilderij een foto te maken of te luisteren naar de app van kpn. Misschien kwam het dat ik een beetje museum moe was, deze derde dag, maar de tentoonstelling had niet echt een goede uitwerking op mij, ik werd er eerder agressief van, van al die mensen. Dus erg veel tijd hebben we niet in De Late Rembrandt gestopt en vluchtten we de ruimte uit. Tuurlijk zijn de schilderijen mooi maar er hangen zoveel mooie schilderijen in de rest van het museum. En gelukkig waren die beter toegankelijk. En de boeddha Amida bracht de rust weer terug. De schilderijen van De Late Rembrandt bekijk ik wel rustig op Youtube.

#museum #rijksmuseum #cultuur #Rembrandt #schilderij #youtube #stedentrip #Amsterdam

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page