• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

De lekkerste hamburger bij Ter Marsch & Co


IMG_4170.JPG

Weg was ik nooit echt van de hamburgers van Mac Donalds maar nu zal ik ze echt niet lekker meer vinden. Gisteren liepen we in de Witte de Withstraat in Rotterdam en Ωagen dat er nog plek was bij Ter Marsch & Co. Tussen alle museabezoeken door was het lekker om even te zitten, bij te komen van alle indrukken en de maag te vullen. We hadden toen pas door dat dit kleine restaurantje de prijs voor lekkerste hamburger van Rotterdam én van Nederland heeft gewonnen. En echt dat klopt! Wat een heerlijke hamburger, een knapperig broodje, geweldig vlees, de hele entourage, de bediening, het kijkje in de keuken en de muziek maakt dat het deze prijs heeft gekregen. Ook de frietjes met truffelmayonaise waren niet te versmaden. Kortom het was dus prima bijkomen. Leuk ook om de geschidenis achter deze bar/restaurant te weten. Al in 1890 opende Ter Marsch & Co zijn deuren als winkel van de Fabriek van Verduurzaamde Vleeschwaren aan de Witte de Withstraat 70 in Rotterdam. Meer dan 120 jaar traditie en deze traditie mogen ze nog lang voorzetten. Ze zien ons zeker nog een keer terug!

#winkel #hamburger #gezellig #genieten #rotterdam

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
 
google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0