• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

De kleuren van lente/zomer 2015


IMG_4130.JPG

De nieuwe collecties hangen alweer in de winkel. Mooie kleurtjes in de rekken maar zelf nog niet toe om al van alles aan te schaffen voor het komende seizoen. Ik ben daar altijd wat later in. Dat is op zich wel fijn want als ik er eenmaal aan gewend ben, is er vaak alweer wat afgeprijsd en betaal je niet meer de hoofdprijs. Alleen marsala vind ik zelf niet echt mooi. Scuba, de kleur van mijn nieuwe kaatje staat er ook bij. Qua auto zit ik dus helemaal goed. Wel fijn om te constateren dat al veel spullen die in mijn kast hangen, helemaal passen bij de trends voor voorjaar en zomer 2015.

#kleding #shoppen #winkelen #winkel #trend #lente #zomer #accessoires #ideeën #jurk

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven