google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

MultiCulti


IMG_4084.JPG

Het ene overleg is de andere niet. Soms is het met kromme tenen aanhorend en vooral inhoudend een morgen doorkomen en soms is het gewoon een genot. Vandaag sloot ik mijn werkweek af met zo'n overleg. Met 5 enthousiaste vrouwen, bespraken we in sneltreinvaart het Festival Nationale Voorleesdagen die we van 21 t/m 23 januari met verschillende instanties hebben georganiseerd. In korte tijd, het idee ontstond pas in november en de subsidie was pas in december geregeld, lukte het ons om iets heel moois neer te zetten. Voorleesontbijt voor 350 leerlingen, allerlei workshops voor kinderen van groep 3/4, BoekStartochtend, voorleesactiviteiten in de kindercentra en 2 gratis theatervoorstellingen van Arno Huibers (ongeveer 800 bezoekers). En dat allemaal tussen alle andere werkzaamheden door maar we sprongen samen en het lukte ons. Natuurlijk zijn er altijd punten die beter kunnen, die constateren we en van daaruit gaan we weer verder. We hebben een whatsappgroep aangemaakt onder de naam MultiCulti. Esther is altijd een kei in het verzinnen van goede pakkende namen. Je gaat er vast veel meer van horen, deze MultiCulti. Heerlijke mensen om samen iets moois mee neer te zetten.

Fotocollage bestaat uit allerlei details uit de 9 collages die de kinderen in workshop van Jan-Willem Hament hebben gemaakt. Leuntje en Marien op het strand, zee en in de lucht.

#cultuur #bibliotheek #toneel #leuntjeenmarien #boerboris #prentenboek #taal #verrast #blog #genieten #humor #jufsas #kunst #inspiratie #voorlezen

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page