• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

La Vie Est Belle, het leven is mooi!


IMG_4002_2.JPG

Nog nooit heb ik zoveel positieve opmerkingen gehad als ik deze parfum draag. Bij het afrekenen van een spijkerbroek vroeg een jonge verkoper: "Mevrouw, mag ik vragen welk luchtje u op heeft?" Tuurlijk mocht hij dat, ik vond het sowieso al leuk dat hij het durfde te zeggen. Toen ik hem vertelde dat het La Vie est Belle is, zei hij:" Als ik een vriendinnetje krijg, dan koop ik dit geurtje voor haar." Hoe lief! Bij het terugzetten van een winkelwagentje bij de Lidl vroeg een vrouw spontaan, "Mevrouw, welk lekker geurtje heeft u op." Kortom met deze parfum heb je soms spontane gesprekken met wildvreemde mensen.

De parfum van Lancôme is gemaakt voor de zelfstandige vrouw die haar eigen geluk wil bepalen. La Vie est Belle bevat iris, patchouli en caramel. Een heerlijke zwoele én zoete geur. Niet alleen de geur is heerlijk ook het flesje is mooi. Vanaf de zijkant zie je het lichaam van de vrouw en vanaf de bovenkant de glimlach van een vrouw, ook wel glimlach van kristal genoemd. De twee lintjes aan de dop symboliseren vleugels die voor vrijheid staan. Naast dat ik het een heerlijke geur vindt, spreken ook de gedachten achter deze parfum me aan.

Mijn eerste flesje kreeg ik cadeau van Jeroen bij een midweekje samen weg. Hij heeft toen een goede keuze gemaakt. Inmiddels is mijn tweede fles al bijna leeg maar gelukkig er staat weer een nieuw exemplaar te wachten. Het leven is mooi!

#leven #liefde #parfum #blog #jufsas #cadeau

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven