• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Uitverkoop


IMG_3833.JPG

Niks leuker om nu de stad in te gaan. Eind van de uitverkoop, sommige kledingstukken zijn 70 en zelfs soms 75% afgeprijsd. Altijd een sport om echt nog leuke dingen (die je helemaal niet nodig hebt) te vinden. Koopjes die je ook weer prima kunt combineren met andere items (zoals mijn pimps & pearls verzameling) uit je kast. Speuren, ik ben er na al die jaren ervaring goed in geworden. Vanmiddag met collega Monique even gauw Goes in gelopen. Bij Hotlegs hing ook 70% op de ruit geplakt. We konden het niet weerstaan en ik zag meteen dit harig roze vest hangen. Precies nog 1 in mijn maat en mijn kleur. Ook Monique liep met een leuke trui de deur uit. Even gauw Goes inlopen kost ons toch altijd geld maar dit keer met 70% korting word je er ook gewoon heel blij van.

#uitverkoop #kleding #korting #shoppen #winkelen #mode #pimpspearls #goes #jufsas #winkel

12 weergaven0 opmerkingen