• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Topvintage, 'n geweldige webshop


IMG_3775.JPG

Hoewel het vandaag de tot nu toe koudste dag van deze winter is, verheug ik me al stiekem op de zomer. Vorig jaar heb ik bij I love vintage een heel leuk jurkje gekocht. Maar helaas kom ik niet zo vaak in Amsterdam en af surfend op het web stuitte ik op de webshop TopVintage. Ik werd hebberig van de collectie van deze webshop en kon moeilijk een keus maken tussen al die jurkjes uit de jaren 20,30,40,50 en 60. Deze webshop heeft naast jurkjes ook badmode en daar vond ik een geweldig badpak. Ik merk wel dat ik voorkeur heb voor de mode van de jaren 50.

Er wordt op de site beloofd als je voor 21.00 uur besteld, je de bestelde kleding de volgende dag in huis hebt. Ik bestelde om 20.00 uur en inderdaad ik had het pakketje de volgende dag in huis. Keurig verpakt met een verrassing, het was net een cadeautje. Dat was een leuke bijkomstigheid maar erg blij werd ik van de jurk en vooral van het badpak. Wat een mooie kwaliteit, de jurk kan zwieren en de badpak kleedt geweldig af waar het af moet kleden. Kortom een dikke aanrader deze webshop waar ik zeer zeker nog een keer ga bestellen.

#vintage #jurk #kleding #winkel #website

17 weergaven0 opmerkingen