• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Dirk Kuyt terug bij Feyenoord?


IMG_3784.JPG

De geruchten gaan al een tijdje maar nu is er een eenjarig contract aan Dirk Kuyt aangeboden. Gaat hij Turkije verlaten om terug te keren naar Feyenoord? Een club waar hij van 2003-2006 ook al speelde en het laatste jaar ook aanvoerder was. In die tijd werd er natuurlijk wel eens een training bezocht van Feyenoord en gingen de kinderen met hun favoriete voetballers op de foto. Dirk Kuyt was toen al geliefd en het was een feest als Dirk met de kids op de foto ging. Kuyt wordt volgens mij weer met open armen ontvangen door het legioen. Dus Dirk maak je carriere af in Rotterdam. Dat worden vast nog mooie jaren!

#voetbal #feyenoord #rotterdam #sport

13 weergaven0 opmerkingen