• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Smaakatelier Sooo Delicious en Bags by-J in Goes


IMG_2502.JPG

Als ik in Goes werk ga ik graag tijdens mijn middagpauze even de stad in. Afgelopen donderdag was het heerlijk weer en mijn collega Monique en ik waren wel even toe aan frisse lucht. Tijdens ons rondje werden we blij verrast door een nieuwe winkel in de Papegaaistraat. Het kwam door de uitstraling, de letters op het raam en het atelier met naaimachines. Er wordt hard gewerkt. Grote lappen leer hangen in de winkel en een lekkere geur van vers gebakken muffins komt je tegemoet. Hoewel we niet zoveel tijd hadden, moesten we toch even binnen kijken. Daar maakten we een praatje met de eigenaressen Janet (Bags by-J) en Soo Jin Kesteloo (Sooo Delicious). Wat een bewondering voor deze twee vrouwen die in deze tijd gewoon samen iets nieuws beginnen. Een winkel, uniek voor Goes. In de winkel worden allerlei tassen en accessoires gemaakt en er wordt volop vers gebakken. Ook kan je dat meteen proeven met een bakje koffie of thee. De muffins die wij mochten proeven waren heerlijk en de tassen zijn echt helemaal handwerk. En dat zeker voor een goede prijs. Ik hoop dat veel mensen deze winkel zullen gaan vinden. Voortaan weet ik wel waar ik terecht kan voor een kopje koffie, iets lekkers of een mooie tas.

#winkel #smaakatelier #goes #verrast #tas #jufsas #tipvanjufSas

10 weergaven0 opmerkingen