• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

FAB tas cadeau bij LINDA abonnement


Vandaag heb ik mijn new best friend ontmoet. Bij de post zat het pakje van de LINDA met mijn nieuwe FAB tas. Tasen kun je gewoon niet genoeg hebben, is mijn mening. Ik werd dan ook helemaal enthousiast toen ik dit weekend de aanbieding op de LINDA site zag. Bij een jaarabonnement op de LINDA een FAB tas cadeau. Ik heb al eens een abonnement gehad op de LINDA maar die opgezegd omdat ik vaak al op de site of via Facebook van LINDA op de hoogte was van de inhoud van het blad. Maar deze aanbieding heeft me overgehaald om opnieuw een abonnement af te sluiten.

De tas overtreft mijn stoutste verwachtingen. Je kan hem op twee manieren dragen, als handtas of als schoudertas. De binnenkant is geweldig mooi roze en er zitten extra vakken in voor mobiel en sleutels. Ook zit er een extra ritsvak in de binnenkant voor mijn portemonnee. Verder is de tas groot genoeg voor mijn iPad, een groot pluspunt. De afwerking is erg mooi en er zitten stoere details aan zodat het absoluut geen tuttige tas is. De stof is suede, ook de binnenkant, en de kleur (donker)grijs. Je kan ook voor een zwarte versie kiezen. Zondag besteld en nu in huis. Een snelle actie van LINDA. Kortom ik ga weer lekker lezen en pronken met deze nieuwe tas. Bedankt LINDA!

#cadeau #tas #linda #tijdschrift #lezen #abonnement #fab #jufsas

484 weergaven0 opmerkingen