• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Jurkjesdag


Vandaag was het zover. Het was eindelijk weer voor mijn nieuwe jurkje. In het voorjaar een dagje naar Amsterdam geweest en al lopend langs de grachten, kwamen we een geweldige winkel tegen aan de Prinsengracht. De grappigste jurkjes, leuk ingericht en super personeel. Je voelde je er welkom en kon op je gemak rondkijken. Drie jurkjes gepast en 1 gekocht. Hij zat meteen heerlijk, valt mooi en is erg vrolijk. De volgende keer in Amsterdam ga ik deze winkel zeker weer bezoeken. Geen 13 in de dozijn winkel en je wordt weer eens verrast door het aanbod. Gelukkig heeft de winkel, I love vintage ook een webshop dus mochten er mooie items langs komen dan ga ik zeker een bestelling doen. En nu maar hopen dat ik het jurkje deze zomer heel vaak mag dragen.

#jurk #tip #ilovevintagenl #amsterdam

14 weergaven0 opmerkingen