• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Figureren bij de fotoshoot van Rosada


Van de week las ik een tekst "wanneer heb je voor het laatst iets voor het eerst gedaan?" Nou dat heb ik vandaag gedaan. Bij de Facebookpagina van Rosada zag ik dat ze figuranten zochten voor een fotoshoot voor het winkelcentrum. Het leek ons, mijn dochter en mij, erg leuk om mee te doen. Foto's ingestuurd en al snel kregen we de bevestiging dat we mee mochten doen.

We hadden geweldig weer, hoewel we het wel warm hadden. We mochten niet te zomers gekleed gaan, aangezien de foto's het hele jaar gebruikt gaan worden. Het figureren bestond vooral uit heen en weer lopen langs de winkels met neptasjes. De fotograaf merkte al op, dat het vast heel moeilijk voor al die vrouwen was om alleen langs de winkels te lopen en niet te mogen shoppen. We hebben veel lol gehad, ook met de medefiguranten en het was allemaal prima verzorgd.

De foto's werden door Niek Erents Fotografie genomen. Ik ben benieuwd of er straks nog een glimp van ons te zien is op de echte foto's. Het was in ieder geval een bijzondere moeder/dochter gebeurtenis en ik heb weer eens iets voor het eerst gedaan.

#foto #fotoshoot #figurant

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven