• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

EveryBODY is beautiful, Embrace


Taryn Brumfitt is bezig met fundraising voor de documentaire Embrace. Ze deelde op social Media een before and after foto van haarzelf en deze werd duizenden keren gedeeld. Ze was verbaasd over de reacties dat mensen niet begrepen dat ze van haar after body was gaan houden. Ook interviewde ze vrouwen over hoe ze over hun lijf dachten en kreeg vaak alleen maar negatieve reacties te horen. Zelf was ze lange tijd helemaal niet tevreden over haar lijf. Ze viel af en trainde maar voelde zich niet beter. Ook wil ze haar eigen dochter graag een andere positieve boodschap meegeven. Zoals Taryn zegt: "It got me thinking...the world has been brainwashend!"

Ik ben het helemaal met haar eens. Deze boodschap wil ik ook aan mijn dochters meegeven. Het moet maar eens afgelopen zijn met die ideaalbeelden waar wij vrouwen onszelf aan spiegelen. Beelden die vaak gemanipuleerd zijn en waar we nooit en te nimmer aan kunnen voldoen. Ook kan een moeder van 3 kinderen zich niet vergelijken met een model van 15 jaar. Laten we dat eens loslaten en met een ander gevoel naar ons spiegelbeeld kijken. Bekijk het filmpje van Taryn Brumfitt, een sterke mooie vrouw. Let's create change together!

#tarynbrumfitt #schoonheid #film #foto #embrace #lichaam #ihaveembraced

3 weergaven0 opmerkingen