• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Moederdag 2014


Hoewel ik helemaal niet zo houd van zulke commerciële dagen, kan ik niets anders zeggen dan dat ik een heerlijke moederdag heb gehad. De dag startte met een heerlijk ontbijtje (boterham, beschuit met aardbeien, gekookt eitje en koffie) op bed. Rustig aan wakker geworden, heerlijk om nog even door te dutten. Lekker gedoucht en een pan verse aspergesoep gemaakt. Aan mijn website gewerkt en 's middags tijd voor de familie.

Met alle kinderen in huis werd mijn moederdag cadeautje overhandigd. Een mooie ketting van Pimps & Pearls. Dit merk heb ik ontdekt bij Vivanti, een winkel in Bergen op Zoom waar ze deze sieraden verkopen. Ik heb een ketting gekregen met een mooie bedel. Het leuke van dit merk is dat je door kunt sparen en elke keer weer een "nieuwe" look kunt maken.

Na het bezoek lekker gekookt en genoten van een driegangen menu. Aspergesoep, zalm met krieltjes en salade en als toetje aardbeien met ijs. Zo meteen languit op de bank met een lekker kopje thee. Het was een mooie moederdag!

#pimpspearls #vivanti #tip #familie #liefde #geluk

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
 
google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0