• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

De jumpsuit van 2014


Heerlijk vind ik ze zitten, jumpsuits. Van de week kreeg ik een mail van Expresso waar de nieuwe collectie in stond en daar zat een jumpsuit bij. Expresso is wel een beetje mijn merk, het is een Nederlands merk dus ook voor langere mensen geschikt. Toen ik deze jumpsuit zag, twijfelde ik of ik hem zou bestellen. Vrijdag in Bergen op Zoom zag ik hem hangen bij VivantiIk vond hem geweldig maar daar hadden ze mijn maat niet meer. Gelukkig hadden ze mijn maat nog wel bij Sportplaza Helemaal blij met deze aankoop. Het is een prima stofje, soepele jogging met een kleine zilverglittertje erin. Je kan hem dus stoer maar ook netjes te dragen.

#jumpsuit #sportplaza #vivanti #zomer #expresso #kleding

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven