google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

25 jaar…. omgevlogen


Gisteren was het de dag dat we elkaar 25 jaar geleden het ja-woord gaven. Redelijk onbenullig als 19 jarige, maar vast overtuigd dat dit mijn man was en zou blijven. De 25 jaar zijn omgevlogen. We werden de trotse ouders van 3 prachtige kinderen. Alle drie verschillend, alle drie uniek. Na 8 jaren Zwijndrecht gingen we ons geluk beproeven in Zeeland. Een stap waar we nooit spijt van hebben gekregen. Natuurlijk waren er in die 25 jaar ook mindere tijden, we zijn tenslotte 2 hele verschillende persoonlijkheden. Maar de liefde in combinatie met humor overwon elke keer. Niks zo lekker om samen slap te ouwehoeren of vreselijk in een deuk te liggen. En relativeren…ook dat helpt enorm. Nu zijn we 25 jaar verder, de familie is inmiddels uitgebreid en we zijn nog steeds gelukkig met elkaar. Het lied "Liefde van later" van Herman van Veen blijft een van mijn favoriete nummer. Ik kan dan ook uit volle overtuiging meezingen met deze slotregels.

Ik hou van jou,

met heel m'n hart en ziel hou ik van jou,

langs zon en maan tot aan het ochtendblauw,

ik hou nog steeds van jou.

Voorgoed van jou…

Natuurlijk hebben we een album vol met de geijkte trouwfoto's. De meest spontane foto's zijn aan het eind van de dag gemaakt toen we elkaar de drempel over droegen. Ik moet nog steeds lachen als ik ze zie….

#familie #liefde #trouwdag #25jaar #kinderen #ouders #HermanvanVeen #foto #huwelijk

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page