• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Bohem Art Hotel Boedapest


Het hotel maakt een stedentrip helemaal af. Jeroen is erg goed in het uitzoeken van mooie hotel met een goede ligging die ook nog een beetje betaalbaar zijn. In Boedapest verbleven we 3 nachten in het Bohem Art Hotel. Een aanrader! We hebben rechtstreeks bij het hotel geboekt. Er was een prima communicatie over de mail. Bij de boeking hoorde ook een taxirit van of naar het vliegveld. Wij kozen ervoor om opgehaald te worden dus toen we landden om 18.40 uur en al vrij snel de koffers hadden stond er een meneer met een bordje Jeroen den Otter ons al op te wachten. We konden meteen plaats nemen in de taxi en 20 minuten later stapten we uit bij het hotel. We werden vriendelijk te woord gestaan bij de receptie en kregen een kaartje voor een gratis drankje in de bar. Wij kregen kamer 703, op de zevende verdieping. De kamer was klein maar keurig. Wat zo leuk in Bohem Art Hotel is is dat iedere kamer een andere uitstraling heeft met een kunstwerk. Je kan de kunstwerken van de kamers ook op de website bekijken. De badkamer met douche was lekker schoon. De kamer had ook airco en met een extra toegangskaartje kon je die aan laten. Dat was fijn want het was best warm in het hotel.

Het ontbijt was in één woord geweldig. Heerlijke koffie (erg belangrijk!), verse jus, zalm, allerlei soorten ei, worstjes, brood, zelfgemaakte ice tea, yoghurt en zelfs champagne. Kortom de dag begon goed. 's Avonds hadden we Trattoria Toscana en het Griekse restauarant Dionysos om de hoek zitten, met uitzicht op de Donau en de mooie bruggen van Boedapest. Kortom zoek je een hotel in Boedapest...Bohem Art Hotel maakt je stedentrip nog mooier.

#boedapest #budapest #genieten #hotel #kunst #stedentrip #tip

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven