google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Tosca van Puccini, de opera in Boedapest


We hebben al heel wat voorstellingen bezocht. Cabaret, toneel, dans, zang en ballet maar opera stond nog steeds op mijn lijstje. Toen de vlucht naar Boedapest was geboekt was mijn eerste reactie en nu naar de opera. In Boedapest is namelijk een echt operahuis. Jeroen kwam op een avond enthousiast naar beneden en zei dat hij via internet tickets voor Tosca kon boeken op woensdag 22 mei. Deze ervaring wilden we natuurlijk meteen goed beleven dus kozen we voor 2 kaarten in een loge. Dus digitaal werden de kaarten geboekt, wat een gemak toch! Alleen al voor het gebouw moet je de opera bezoeken. Schitterend, je kijkt je ogen uit. Om 19.00 uur begon de voorstelling, de opera bestond uit 3 aktes. Drie uur later waren er 3 doden gevallen en hadden we het verhaal van Tosca in Rome beleefd in Boedapest. Gelukkig had ik me van te voren verdiept in het verhaal dus kon ik het aardig volgen. Mijn eerste opera, het was in ieder geval een bijzondere ervaring en ik kan weer wat van mijn lijstje strepen.

#boedapest #budapest #cultuur #kunst #genieten #ontspanning #opera #stedentrip #tip

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page