google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Gerlato Rosa Boedapest, een ijsje als klein kunstwerk


Net terug uit Boedapest zal ik de komende dagen een aantal blogs schrijven over Boedapest. We hebben een heerlijke stedentrip achter de rug. Hoewel Boedapest nooit echt bovenaan het lijstje stond, ben ik nu van mening dat het een hele bijzondere stad is. Een leuke ervaring was dat we toevallig toen we de Sint-Stefanusbasiliek hadden bezocht tegen een heel leuk ijstentje liepen. Gerlato Rosa (bekijk het filmpje hoe ze het ijsje maken), een gat in de markt ook voor Nederland. In plaats van een bolletje een mooie roos, eigenlijk te mooi om op te eten. Voor 450 HUF (nog geen 2,00 euro) in 2 kleuren en voor 550 HUF (net iets meer dan 2,00 euro) in 3 kleuren. Gelukkig kwamen we donderdag dit tentje tegen zodat we vrijdag ook nog andere smaken konden proberen. Heerlijk ijs, vol van smaak. Je proeft als het ware de aardbeien en de chocolade. Mocht je naar Boedapest gaan dan mag je dit ijsje niet missen. Als je met je gezicht naar de kerk staat, ga je rechts en voorbij de bankjes loop je tegen dit kleine ijssalonnetje aan. Echt genieten met een mooi uitzicht op de kerk.

#boedapest #budapest #genieten #ijs #kunst #stedentrip #tip

40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page