google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
Top 3 van de lekkerste appeltaart van juf Sas
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter

 

 

 

De appeltaart én de koffie van Crusio Bergen op Zoom staat bij ons op nummer 1. Een klein gezellig zaakje waar ze heel lekker ijs verkopen. In het begin bestelden we voornamelijk ijs maar toen we een keer de taarten zagen staan en de koffie geproefd hadden, waren we om. De koffie is geweldig, wat een smaak, wat een geur. En dan de appeltaart, vers gebakken en vaak nog een beetje warm, slagroom erbij en smullen maar. Het personeel is erg attent en aardig. Er draait altijd een lekker muziekje, niet te hard maar wel muziek waar je vrolijk van wordt. Kortom we komen er graag. Een nadeel Bergen op Zoom ligt vlakbij dus een bezoek aan Crusio is zo geregeld ;-) 

Bij een bezoek aan Amsterdam hebben we de lekkerste appeltaart van Amsterdam ontdekt. Deze is te verkrijgen bij Winkel 43 aan de Noordermarkt. Vanaf het Centraal Station is het een kwartiertje lopen. De winkel bevindt zich aan het pleintje op de hoek. Toen wij er kwamen zat het helemaal vol. We moesten even wachten maar toen we een plaatsje bemachtigd hadden, was dit het wachten dan ook waard. Lekker verse appeltaart en lobbige slagroom. Een mooi figuurtje in de cappuccino maakt het plaatje helemaal af. De taart was heerlijk, de locatie wel klein en erg rumoerig maar goed dat hadden we er graag voor over. Het was een mooi begin van een dagje Amsterdam.  

Op drie NIEUW binnen gekomen de appeltaart mét slagroom van het museumcafé van museum De Pont in Tilburg. De appeltaart is heerlijk smeuïg, krokant en heeft een goede smaak. De grote klodder vers geklopte slagroom maakt het helemaal af. Natuurlijk helpt het dat de koffie bij de Pont ook heerlijk is. Het museum is al een echte aanrader en de appeltaart maakt het bezoek nog extra bijzonder.

bottom of page
google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0