juf Sas

6 okt 20192 minuten

Schilderij 'Someday' geschilderd door juf Sas

Someday

You can go
 

 
You can start all over again
 

 
You can try to find a way to make another day go by
 

 
You can hide
 

 
Hold all your feelings inside
 

 
You can try to carry on when all you want to do is cry

And maybe someday
 

 
We'll figure all this out
 

 
Try to put an end to all our doubt
 

 
Try to find a way to make things better now, and
 

 
Maybe someday we'll live our lives out loud
 

 
We'll be better off somehow
 

 
Someday

Rob Thomas


 
Dit schilderij ontstond in complete chaos. Ik heb nog nooit op zo'n groot doek geschilderd en ik wist niet zo goed welke kant ik er mee op moest. Het heeft een tijd geduurd voordat ik de rust had om het af te maken. Een tijd heeft het op een ontploft hoofd geleken. Vandaag ben ik gaan zitten en ben ik intuïtief gaan schilderen. Niet nadenken maar voelen en kijken waar het schilderij heen ging. Ik heb het schilderij voornamelijk met mijn handen afgeschilderd. Het is geschilderd met acrylverf, waterverf en pastels. Ik vind het heerlijk om te experimenteren. Toen het opgedroogd was heb ik het opgehangen in de woonkamer en van een afstand kijkend was ik er erg blij met het resultaat. Het drukt goed uit wat ik wilde uitdrukken. De chaos in mijn hoofd, de onrust en soms ondergaan in al dat geweld. Maar toch kom ik steeds weer boven. De lippen symboliseren dat ik mag zijn wie ik ben, dat ik kan zeggen wat ik wil en dat ik ben wie ik ben. Openheid, niet wegstoppen maar eerlijkheid en blij zijn met mezelf.


 
And maybe someday


 
We'll figure all this out


 
Try to put an end to all our doubt


 
Try to find a way to make things better now, and


 
Maybe someday we'll live our lives out loud


 
We'll be better off somehow

Someday

Someday is geschilderd met acrylverf, waterverf en pastels afmetingen 75 x 115 cm. Het schilderij is ook te koop voor €300.

Het proces van schilderij Someday.

Klik hier voor de schilderijen en tekeningen van juf Sas

#schilderen #schilderij #creatief #verf #vrouw #kunst #art #jufSas #ontspanning #kwast #kracht #sterk #vrouwelijk #kunstzinnig #artistiek #tevreden #resultaat #open #hart #kijkenmetjehart #openheid #Inspiratie #DIY #tekoop #vrijzijn #vrijheid #vrijvoelen #keuzesmaken #beterewereld #verhalenvertellen #schilderijvanjufSas #therapeutischschilderen #verwerking #therapie #schilderenomteverwerken #schilderijsurrendervanjufSas #portret #schilderijchaos #schilderijchaosvanjufSas #schilderijtekoopTholen #schilderTholen #kunstinTholen #somedayRobThomas #Trytoputanendtoallourdoubt

    1480
    4